🆕 UGENS PREMIEREFILM: Baz Luhrmann væltede Cannes med sit ekstravagante, episke drama ’Elvis’, hvor Politikens udsendte bl.a. skrev, at ’fortællingen om, hvordan Elvis vrikkede med hofterne og sang, så det ændrede verden, før verden og kyniske managere elskede ham så meget, at det slog ham ihjel, passer perfekt til Baz Luhrmanns mega-maksimalistiske ekpressionisme.’ Og ja, filmen, som udforsker Elvis Presleys (Austin Butler) liv, karriere og musik – udkrystalliseret i Elvis’ komplicerede forhold til sin manager, Oberst Tom Parker (Tom Hanks), og hustruen Priscilla Presley (Olivia DeJonge), er virkelig noget for sig. Snigpremiere på ELVIS i aften i @grandteatret og regulære visninger fra torsdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: