🇫🇷 UGENS PREMIEREFILM: Paul Verhoeven følger op på ’Elle’ med en barok fortælling, hvor intet forbliver helligt. Vi befinder os i det 17. århundrede, og pesten hænger som en mørk skygge over Italien. Novicen Benedetta Carlini (Virginie Efira) oplever nogle chokerende religiøse syner af Jesus – syner, der inspirerer hende til at udleve sit begær efter magt og seksuel tilfredsstillelse. Snart indleder hun et forhold til en anden nonne fra klosteret – noget som den katolske kirke ikke ser på med milde øjne på. ’Benedetta’ var nomineret til Guldpalmen i Cannes. Se filmen fra torsdag i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: