🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Claire Simons film tager afsæt i bogen ‘Je voudrais parler de Duras’, hvor Yann Andréa beretter om det interview, han gav for at formulere den relation, han etablerede til den meget ældre forfatter og filminstruktør Marguerite Duras. Swann Arlaud (som Yann Andréa) og Emmanuelle Devos (som journalisten Michèle Manceaux) spiller overvældende godt i Claire Simon rekonstruktion af historien, hvor Yann kæmper med at forstå omfanget af den passion, der rammer ham, mens Michèle stædigt holder fast i sine spørgsmål – også når det bliver ukomfortabelt for den interviewede. Se I WANT TO TALK ABOUT DURAS i @grandteatret mandag den 28. februar kl. 19.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: