🆕 UGENS PREMIEREFILM: Mesterinstruktøren Paul Thomas Anderson er tilbage med sin første film siden den fremragende ‘Phantom Thread’ med Daniel Day-Lewis. I denne ombĂŚring er vi dog ovre i den lidt mere frivole, livs-bejaende ende af spektret – i et toneleje, som sender tankerne i retning af PTAs egen ‘Boogie Nights’.  ‘Licorice Pizza´er en skøn historie om den charmerende Gary (spillet af Cooper Hoffman, Philip Seymour Hoffmans søn) og den temperamentsfulde Alana (spillet af Alana Haim – forsanger og guitarist i bandet Haim), der efter et tilfĂŚldigt møde finder sammen i et ganske sĂŚrligt venskab i starten af 1970’erne. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: