De tre 19-årige venner Lars, Eino og Thomas er vokset op sammen i Tasiilaq, den største by i det østlige Grønland. Nu står de tre unge mænd overfor et dilemma: Skal de blive eller rejse ud? Hvis de bliver er de nødt til at opgive mange af de drømme, de bærer på. Og hvis de forlader hjemmet i Tasiilaq og flytter ude, vil det få store konsekvenser for deres venner og familie, der bliver tilbage i byen. Men Lars, Eino og Thomas er ikke de eneste, der skal tage den svære beslutning. Mange af Grønlands unge står midt i en turbulent periode mærket af opbrud mellem gamle traditioner og de nye muligheder for at søge ud, som især internettet har bragt med sig. ‘Tsumu – Where Do You Go With Your Dreams?’ er delvist optaget af de unge selv på deres egne smartphones i en collage af individuelle udtryk, der fejer gamle forestillinger om køn og identitet af banen med et selvsikkert brag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: