🆕 CPH:DOX 22: Kom til programlaunch på CPH:DOX 2022 og Danmarkspremiere på Simon Lereng Wilmonts sørgeligt aktuelle film, der netop har vundet store priser i Göteborg og på Sundance Film Festival. Filmen udspiller sig i Lysychansk, en provinsby i det østlige Ukraine, bare 20 km fra den russiske frontlinie – et område, som Wilmont også udforskede i sin forrige film, ‘The Distant Barking of Dogs’. Wilmont følger livet på et helt særligt, næsten magisk børnehjem, hvor et hold dedikerede socialarbejdere dagligt arbejder for at at skabe de bedst mulige rammer for en gruppe forsømte børn fra fattige og alkoholiserede familier. Det er på én gang dystert og fortrøstningsfuldt, og Wilmonts talent for at skildre små glimt af håb midt i elendigheden er noget af det, der har betaget både anmeldere og juryer. Se A HOUSE MADE OF SPLINTERS i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: