🇷🇸 SÆRFORESTILLING: Dette er historien om Denis Markovic, en ung, talentfuld fodboldspiller med et problematisk temperament, som allerede i sin ungdom på grund af sit talent bliver mål for flere interessegrupper. Dette er historien om den nye Maradona. Dette er en historie om, hvor langt dit talent vil eller ikke vil tage dig. Dette er en historie om en anden chance. Se GOLDEN BOY søndag den 6. marts kl. 10 i @grandteatret. Der serveres gratis filterkaffe.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: