🆕 SNIGPREMIERE: Leda (spillet af Olivia Colman, der naturligvis er Oscarnomineret for rollen) er alene på ferie på en græsk ø, hvor hun bliver besat af en ung mor (Dakota Johnson) og datter, som hun observerer på stranden. Noget ved mor-datter-forholdet (og deres øvrige familie) får Ledas egne minder frem – fra da hun selv blev mor i en ung alder. En impulsiv handling tvinger Leda til at konfrontere sig selv og de kontroversielle valg, hun selv tog som ung mor, og de konsekvenser, de fik. ‘The Lost Daughter’ bygger på en roman af Elena Ferrante og er skuespilleren Maggie Gyllenhaals Oscarnominerede instruktørdebut. Se snigpremiere på THE LOST DAUGHTER søndag den 6. marts kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: