Marion er 18 år gammel. Fuld af sorg efter tabet af sin søster har hun nået en alder, hvor hun føler et livsnødvendigt behov for frihed. På årsdagen for sin søsters død begiver hun sig ud på en tur gennem Paris’ gader. Hvad der følger er en aften med møder, indtil Marion møder den impulsive og frisindede Alex. Som en genforening af to ensomme sjæle vil deres vej udvikle sig til en rytme af vandretur i en by, som ungdommen ikke længere forholder sig til, som en rejse ind i natten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: