Hvidstengruppen II – De Efterladte

Scroll down to content

🇩🇰 UGENS PREMIEREFILM: Opfølgeren til publikumssuccesen ‘Hvidstengruppen’ fra 2012 starter, hvor forgængeren slap. Tulle Fiil (Marie Bach Hansen) og hendes søster Gerda Fiil (Laura Winther Møller) lander i et tysk fængsel. Deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet, og Tulle må efterlade sit barn Gulle på to år hos sin mor Gudrun (Bodil Jørgensen). Filmen følger ikke kun Tulle og Gerdas skæbne som krigsfanger ned gennem Tysklands krigsrædsler, men også Gudrun, der kæmper med alt, hvad hun har lært for at få sine døtre hjem til kroen i Hvidsten. Midt i ubærlige tab og splittelse er der kun håbet at klynge sig til. Se HVIDSTENGRUPPEN II fra i dag i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: