🇫🇷 UGENS PREMIEREFILM: Gabet mellem børns og voksnes verden afslører sig som en bundløs afgrund i Laura Wandels knugende stærke (og Oscar-shortlistede) debutfilm, der ikke for ingenting vandt kritikerprisen i Un Certain Regard i Cannes. Syv-årige Nora (helt fantastiske Maya Vanderbeque) bliver modvilligt revet ud af sin fars arme ved indgangen til den skole, hvor hun nu skal starte. Fortabt og bange opsøger hun sin storebror Abel, men han skubber hende væk. Nora skal nu stå på egne ben og lære skolegårdens sociale koder at kende. Først går det relativt godt, men da hun er vidne til, at Abel kommer i problemer, tvinges hun til at navigere efter et moralsk kompas, som hun aldrig har været udfordret på før. I periferien anes en eller to voksne, men i filmen her er det børnenes granithårde skolegårdsregler, der gælder, så publikum oplever Nora og Abels genvordigheder i deres øjenhøjde. Se PLAYGROUND fra i dag i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: