🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Præsenteret i split screen, fortæller VORTEX historien om et aldrende par i en lejlighed i Paris. Da moderen (Françoise Lebrun) står over for en fremskreden demens, forsøger faderen (Dario Argento) at tage sig af hende, mens han håndterer sit eget faldende helbred, og deres søn (Alex Lutz) gør sit bedste på trods af sine egne betydelige personlige problemer. Med denne film leverer instruktøren Gaspar Noé (Enter the Void, Climax, Irreversible) en karrieres bedste ved at finde et niveau af medfølelse og ømhed, der ikke ofrer noget af den visuelle spænding, der har præget hans bedste arbejde. Premiere i NYC, 29. april og i resten af USA den 6. maj. Vises kun til Franske Film Mandage den 31. oktober kl. 18:30 i Grand Teatret og Øst for Paradis. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: