🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Charlotte Gainsbourgs film om og med moderen Jane Birkin er en gribende og nærværende mor/datter-fortælling af den sjældneste slags. En film om livet og døden, kunsten og kærligheden med to enestående kvinder foran kameraet. Charlotte Gainsbourg træder for første gang frem som instruktør med et dokumentarisk portræt af sin mor, den ikoniske sanger og kunstner Jane Birkin. En film om – og med! – en kvinde, hvis liv har været rigt på oplevelser og eventyr i en grad, der er de færreste forundt. Men som også har haft sine bump på vejen, ikke mindst i sit stormfulde forhold til legenden Serge Gainsbourg. Vi møder to enestående kvinder, mor og datter, i en række intime og nærværende samtaler om livet, kunsten og kærligheden. Vises i samarbejde med CPH:DOX. Se filmen i eftermiddag kl. 16:40 i @grandteatret. OBS! Bemærk tidspunktet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: