🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Xavier Giannolis overvældende filmatisering af Honoré de Balzacs klassiske roman har en sjældent nutidig kant, for selv om historien om ærgerrige og anløbne teaterkritikere i Paris udspilles først i 1800-tallet, så er ’Tabte illusioner’ fyldt med referencer til vore dages ’fake news’. Den idealistiske romantiker Lucien (Benjamin Voisin, der brød igennem i Ozons’ ’Sommeren ’85’) erkender hurtigt, at livet som ubestikkelig kritiker er lidt af illusion, for den omtale, der skal fremme karrierer i kunstens verden, kan handles som hvilken som helst anden vare på markedet. Og vil han selv skabe sig et navn, så bliver det på bekostning af de værker, som han er sat til at anmelde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: