🇩🇰 UGENS PREMIEREFILM: Marianne Blicher debuterer med en varm og munter film om førtidspensionisten Solvej, en tidligere skønhedsdronning, som bor i jysk provinsby, hvor hun plejer sine vante rutiner og dyrker sine gamle, knuste drømme. Hun tøffer rundt på sin pensionistknallert med hunden og supplerer pensionen med salg af sine receptpligtige piller i lokalområdet. Da hun konfronteres med naboens rodløse datter, 17-årige Kate, opstår et uventet og højst umage venskab – og der åbnes for nye muligheder, der bl.a. involverer en vennesæl langturschauffør, som i dobbelt forstand bliver ’driver’ for relationen mellem de to kvinder. Se MISS VIBORG i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: