🧑‍⚕️ SÆRFORESTILLINGER: Janus Metz’ storproduktion for Amazon er en vaskeægte neglebider, hvor CIA opdager, at en af deres agenter har lækket information, som endte med at koste mere end 100 mennesker livet. Den erfarne agent Henry Pelham (Chris Pine) bliver udpeget til at lokke muldvarpen frem blandt hans tidligere kollegaer fra kontoret i Wien. Hans sonderinger bringer ham til Californien, hvor han genforenes med sin gamle kollega og tidligere elsker Celia Harrison (Thandiwe Newton). De må begge udviske grænsen mellem profession og passion i en fængslende fortælling om global spionage, moralske dilemmaer og farligt forræderi. I filmen medvirker også Laurence Fishburne og Jonathan Pryce. Se ALL THE OLD KNIVES i @grandteatret torsdag, fredag og lørdag kl. 21:30.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: