🆕 UGENS PREMIEREFILM: Justin Kurzel (’Macbeth’, ’The Kelly Gang’ m.fl.) er tilbage med endnu et stærkt værk fra hjemstavnen. I april 1996 skød og dræbte den 29-årige Martin Bryant 35 mennesker, mens han sårede yderligere 23 i Port Arthur, Tasmanien, i det værste masseskyderi i Australiens historie. ‘Nitram’ (Martin stavet bagfra) svælger dog ikke i blodsudgydelser, men stiller i stedet skarpt på begivenhederne, der ledte op til Bryants vanvittige handlinger. Hovedrolleindehaver Caleb Laundry Jones modtog skuespillerprisen i Cannes for sin indsats. Judy Davis og Anthony LaPaglia som Martins forældre er ikke mindre end fremragende. Se NITRAM i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: