🎼 FILM & MUSIK: Et levende og øjenåbnende portræt af Ennio Morricone, der er en af de største komponister i spillefilmens historie. Gennem hele livet arbejdede Morricone sammen med sin gamle skolekammerat Sergio Leone, som hyrede ham til at skrive musikken til sin første spaghettiwestern, ‘En nævefuld dollars’, i 1964. Morricones lydside til den sidste film i Dollar-trilogien, ‘Den gode, den onde og den grusomme’, anses for at være et af de mest indflydelsesrige stykker filmmusik nogensinde. Morricone har inspireret et væld af musikere fra filmkomponister til rockbands. Filmen understreger til fulde hvorfor. Se ENNIO MORRICONE i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: