🇽🇰 UGENS PREMIEREFILM: Kosovo 1999. Fahrijes mand er forsvundet under krigen, og familien døjer både med sorg og sløj økonomi. Fahrije stabler et lille landbrug på benene, men i det stærkt patriarkalske lokalmiljø bliver der set ned på hendes ambitioner om at forsørge sig selv og sine børn. Sammen med andre af byens efterladte kvinder tager Fahrije kampen op. Kosovos Oscar-bidrag er en medrivende, Erin Brockovich-historie om en kvindes desperate, men utrættelige kamp mod systemet. ’I solsortens land’ vandt alle hovedpriser på filmfestivalen i Sundance: Juryens Pris, Instruktørprisen og Publikumsprisen. Se I SOLSORTENS LAND i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: