Efterhånden som den menneskelige art tilpasser sig et syntetisk miljø, gennemgår kroppen nye transformationer og mutationer. Sammen med sin partner Caprice (Léa Seydoux) viser Saul Tenser (Viggo Mortensen), en berømt performancekunstner, offentligt sine organers metamorfose i avantgardeforestillinger. Timlin (Kristen Stewart), en efterforsker fra National Organ Registry, sporer deres bevægelser som besat, hvilket er, når en mystisk gruppe afsløres… Deres mission – at bruge Sauls berømmelse til at kaste lys over den næste fase af menneskelig evolution. Cannes Competition Official Selection 2022. Instrueret af David Cronenberg med Viggo Mortensen, Léa Seydoux og Kristen Stewart i hovedrollerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: