🆕 NY CRONENBERG FILM! EfterhĂĄnden som den menneskelige art tilpasser sig et syntetisk miljø, gennemgĂĄr kroppen nye transformationer og mutationer. Sammen med sin partner Caprice (LĂ©a Seydoux) viser Saul Tenser (Viggo Mortensen), en berømt performancekunstner, offentligt sine organers metamorfose i avantgardeforestillinger. Timlin (Kristen Stewart), en efterforsker fra National Organ Registry, sporer deres bevægelser som besat, hvilket er, nĂĄr en mystisk gruppe afsløres… Deres mission – at bruge Sauls berømmelse til at kaste lys over den næste fase af menneskelig evolution. Cannes Competition Official Selection 2022. Instrueret af David Cronenberg med Viggo Mortensen, LĂ©a Seydoux og Kristen Stewart i hovedrollerne. Se filmen i bl.a. Grand Teatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: