🇺🇸 UGENS INTERNATIONALE PREMIEREFILM: Radiojournalisten Johnny (Joaquin Phoenix) og hans unge nevø (Woody Norman) knytter en tæt og særlig relation, da de uventet bliver tvunget til at være sammen og er nødt til få en dagligdag til at fungere. ‘C’mon C’mon’ er en sprød og dybt rørende fortælling om forholdet mellem børn og voksne – og om fortid og fremtid i en mere og mere uforudsigelig verden. Joaquin Phoenix er tilbage i sin første rolle siden ‘Joker’ og viser med ‘C’mon C’mon’ en helt anden side af sit enorme talent. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: