🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Skuespilleren Daniel Brühl debuterer som instruktør med en raffineret og herligt selvironisk – på kanten til det selvudleverende – film. En berømt skuespiller (Brühl selv) træder ind på en knejpe, hvor han falder i snak med den noget ældre Bruno (fantastiske Peter Kurth fra ‘Babylon Berlin’). Bruno viser sig ikke kun at være Daniels nabo, men også at vide mere om Daniels liv, end godt er. Bruno har boet på Prenzlauer Berg, fra før Muren faldt, og før kvarteret blev gentrificeret, mens Daniel er en tilflytter, som har indrettet sig i mondæn, noveau riche-stil – helt ned til den private elevator op til taglejligheden. Bruno er dog svær at imponere, og Daniel får ikke lov til at dø i synden. Det velturnerede manuskript er begået af den verdenskendte forfatter Daniel Kehlmann, der også har leveret manus til en række film, heriblandt ’Ich und Kaminski’, som vi viste for nogle år siden (den havde i øvrigt også Daniel Brühl i hovedrollen). Se NEBENAN mandag eftermiddag i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: