🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Østberlin, 1981. Den ambitiøse forsker Franz (Lars Eidinger) rekrutteres af statens sikkerhedstjeneste, Stasi, og sendes på en hemmelig mission i Vesttyskland. Han tager opgaven på sig med stolthed og gå-på-mod, men begynder efterhånden at betvivle statens værdier og opgavens moralske præmis. Franz‘ åbenmundede, kritiske holdning til systemet begynder langsomt at skabe problemer for ham, og snart risikerer han at blive dømt for landsforræderi. ‘På nært hold‘ er baseret på den sande historie om den sidste henrettelse i det tidligere Østtyskland og er en gribende, autentisk skildring af den barske virkelighed, der herskede under DDR-styret og dennes ødelæggende indvirkning på individet – med ekkoer af ‘De andres liv‘. Instruktør Franziska Stünkel stiller op til Q&A efter visningen af PÅ NÆRT HOLD i @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: