AEIOU — Das schnelle Alphabet der Liebe

Scroll down to content

🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Da den unge hedspore Adrian (Milan Herms) overfalder og berøver den midaldrende skuespiller Anna (Sophie Rois) uden for hendes stamværthus i Berlin, bliver det starten på en højst usædvanlig kærlighedshistorie. Anna fortæller sin ven og udlejer (Udo Kier) om hændelsen, hvorefter han straks minder hende om, at hun i øvrigt skylder for huslejen. Så Anna tager arbejde som hjælper for en talehæmmet en ung mand, som hun hurtigt genkender som sin overfaldsmand. Teamet bag filmen er det samme, som stod bag ‘Min far Toni Erdmann‘, og ‘AEIOU — Das schnelle Alphabet der Liebe‘ deler denne films skæve tone, ligesom den også har en pænt uforudsigelig kvindelig hovedperson som omdrejningspunkt for alle de rørende og skøre hændelser, vejen er belagt med (og som i parantes bemærket også fører til Côte d’Azur i Frankrig). Se AEIOU — DAS SCHNELLE ALPHABET DER LIEBE i @grandteatret, @paradisbio og @cafebiografen i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: