🇩🇪🇩🇰 TYSKE FILMDAGE: Carl Th. Dreyers mesterlige tyske stumfilm fra 1924 ledsages af et helt nyt soundtrack komponeret og fremført til lejligheden af Yael Acher-Modiano. Historien bygger på Herman Bangs roman fra 1904 (med manuskript af Thea von Harbou) og fortæller om kunstneren Claude Zoret, som alle kalder Mesteren, og hans yndlingsmodel, Mikaël, som han har gjort til sin adoptivsøn. En russisk prinsesse, Lucia Zimakof, beder Mesteren om at male sit portræt, og det varer ikke længe, før hun har forført Mikaël. Snart kommer Mikaël kun og besøger sin adoptivfar for hyklerisk at smigre ham og låne penge af ham. Kunstkritikeren Switt, der er ved at skrive Zorets biografi, åbner imidlertid Mesterens øjne for protegéens opførsel. Se MIKAËL i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: