🇩🇪 🛹 TYSKE FILMDAGE: Lena Stahls debutfilm tager os med på et turbulent roadtrip med Marlene (Anke Engelke) og hendes efterhånden voksne søn Jason (Jonas Dassler), der forulykker på sit skateboard i Berlin. Selvom han skal være lykkelig for, at han overhovedet har overlevet sit styrt, føler Jason sig stadig uovervindelig. Marlenes beskyttergen får hende til at booke et ophold til ham på et rehabiliteringscenter i Schweiz, men den lange rejse i hendes gamle Volvo går ikke helt efter planen, hverken hendes eller hans. Da mor og søn endelig krydser grænsen til alpelandet, er meget forandret – ikke mindst i deres indbyrdes forhold. Se MEIN SOHN i @grandteatret i København, i Øst For Paradis i Aarhus og Café Biografen i Odense.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: