🇬🇧 SÆRFORESTILLING: ‘George Michael Freedom Uncut’ fokuserer pĂĄ den formative periode i den afdøde Grammy-prisvinders liv og karriere, der fører op til og efter tilblivelsen af hans roste, bedst sælgende album ‘Listen Without Prejudice Vol. 1’ og hans efterfølgende, berygtede High Court-kamp med hans pladeselskab, der fulgte, mens han ogsĂĄ blev gribende personlig om døden af hans første kærlighed, Anselmo Feleppa. Filmet før Michaels alt for tidlige bortgang, er dokumentaren fortalt af sangeren, som var stærkt involveret i tilblivelsen af filmen, der fungerer som hans sidste værk. Filmen byder pĂĄ Georges utrolige, usete arkiv- og private hjemmeoptagelser, der giver seerne en førstepersonsberetning om denne dramatiske periode i hans liv og afslører, hvordan han blev en af de mest indflydelsesrige pladekunstnere gennem tiderne, som alene kæmpede et hjørne for alle kunstnere ved at udfordre standard pladekontrakten, der hjælper med at omskrive reglerne for musikindustrien. Filmen byder ogsĂĄ pĂĄ interviews med nogle af Michaels mest berømte venner og musiklegender, herunder Stevie Wonder, Elton John, Ricky Gervais, Nile Rodgers, Mark Ronson, Tracey Emin, Liam Gallagher, Mary J. Blige, Jean Paul Gaultier, James Corden og Tony Bennett. Se filmen søndag den 26. juni kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: