🇯🇵 MATINÉFORESTILLING: Da de var børn, blev Orimoto Rika dræbt i en trafikulykke lige for øjnene af sin nære ven, Okkotsu Yuta. »Det er et løfte. NĂĄr vi begge bliver store, bliver vi gift.’ Rika blev en genfærd, og Okkotsu længtes efter sin egen død efter at have lidt under hendes forbandelse, men den største Jujutsu-troldmand, Gojo Satoru, bød ham velkommen i Jujutsu High. Der møder Okkotsu sine klassekammerater, Zen’in Maki, Inumaki Toge og Panda, og finder endelig sin egen beslutsomhed. “Jeg vil have selvtilliden til at sige, at det er okay, at jeg er i live!” “Mens jeg er pĂĄ Jujutsu High, vil jeg bryde Rikachans forbandelse.” I mellemtiden dukker den modbydelige forbandelsesbruger, Geto Suguru, der blev bortvist fra skolen for massakrer af almindelige mennesker, op foran Okkotsu og de andre. ’Den kommende 24. december skal vi gennemføre de hundrede dæmoners natparade.’ Mens Geto advokerer for at skabe et paradis for kun jujutsu-troldmænd, udløser han tusinde forbandelser over Shinjuku og Kyoto for at udrydde alle ikke-troldmænd. Vil Okkotsu være i stand til at stoppe Geto i sidste ende? Og hvad vil der ske med at bryde Rikas forbandelse…? Se JUJUTSU KAISEN 0 som matinĂ©forestilling kl. 09:30 med en kop gratis kaffe i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: