🇰🇷 TRAILER PREMIERE: Broker (koreansk: 브로커) er en kommende sydkoreansk dramafilm instrueret af Hirokazu Kore-eda med Song Kang-ho, Bae Doona, Gang Dong-won og Lee Ji-eun i hovedrollerne. Filmen kredser om karakterer forbundet med “babybokse”, som gør det muligt for spædbørn at blive afleveret anonymt for at blive passet af andre. International premiere er sat til den 8. juni 2022. Filmen blev udvalgt til at konkurrere om Palme d’Or ved 2022 Cannes Film Festival.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: