🆕 UGENS PREMIEREFILM: En smuk forårsdag i 1924 kører ægteparret Niven (Olivia Colman og Colin Firth) til forlovelsesfrokost for naboens søn, Paul (Josh O’Connor) og hans forlovede. Ingen ved, at Paul i syv år har haft et hemmeligt og hedt forhold til Niven-familiens unge tjenestepige, Jane (Odessa Young). Inden brylluppet med en kvinde fra sin egen klasse, bruger han formiddagen på et sidste lidenskabeligt møde med Jane. De ved begge, at de aldrig kan mødes igen, og at deres tilværelser vil forandres, men Jane aner endnu ikke, hvordan netop denne ene dag skal få betydning for resten af hendes liv. Manuskriptforfatteren bag NORMAL PEOPLE, Alice Birch, har skrevet manuskriptet, som er baseret på Graham Swifts roste og provokerende roman. Eva Husson har instrueret Josh O’Connor, som spillede den unge Prins Charles i THE CROWN og Oscarvinderne, Olivia Colman (THE FATHER, THE CROWN) og Colin Firth (KONGENS STORE TALE). Se HELLIGDAG i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: