🇸🇪 FILM & SPORT: David Lagercrantz’ succesfulde biografi er afsættet for spillefilmen her, som forfatteren selvfølgelig også har skrevet med på. ’Jeg er Zlatan’ følger den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovics vej til succes – med hovedvægten lagt på de formative år – helt tilbage fra opvæksten i betonghettoen Rosengården i Malmö, hvor det ikke ligefrem står skrevet i stjernerne, at den flabede, anti-autoritære ungdomsspiller vil vokse op og blive en verdensstjerne. I begyndelsen er det Zlatans iltre temperament og frækhed, man bider mærke i, men talentet bliver sværere og sværere at overse. Også uden for Sveriges grænser. Se JEG ER ZLATAN i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: