🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Joachim Lafosse leverer et intensivt og intimt familiedrama, hvor manden i ægteskabet kommer stadig mere ud af psykisk balance. Leïla og Damien lever i et lidenskabeligt forhold. Han er kunstner, mens hun lever af at renovere antikke møbler. De bor i et idyllisk hus på landet med deres lille søn, Amine. Men ingen ved, hvornår Damiens entusiasme, legesyge og hittepåsomhed slår over i mani, sygehusophold og efterfølgende depression. Da Leïla ikke længere orker at agere hustru, elskerinde, sygeplejerske og mor i ét, sættes tingene på spidsen. NB: Med intro + et glas vin efter filmen. Se RASTLØS i bl.a. Grand Teatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: