🇧🇹 UGENS PREMIEREFILM: ’Skolen ved verdens ende’ hedder filmen, for Lunana er vitterligt den fjerneste dal i det bhutanske Himalaya – otte dagvandringer fra nærmeste by. Ugyen, der bor i Bhutans hovedstad Thimphu, drømmer om at gøre karriere som musiker, men som led i uddannelsen udstationeres han i stedet som lærer i Lunana, hvor manglen på moderne bekvemmeligheder hurtig giver ham abstinenser. De mennesker, han møder, viser sig dog at opveje alle afsavn. Filmen var med i slutfeltet om Oscar og byder – udover sin opløftende historie – på et højst charmerende persongalleri (inklusive yakoksen, som bor i skolens klasseværelse) og masser af bjergtagende landskaber. Se filmen i alle de gode danske biografer fra i dag. 🛒 Køb billetter i København her. 🛒 Køb billetter i Aarhus her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: