🆕 UGENS PREMIEREFILM: Colin Firth og Matthew Macfadyen yder hinanden fantastisk med- og modspil i en medrivende film, der udspiller sig i 1943. De allierede er fast besluttede på at få løsnet Hitlers jerngreb om Europa og planlægger et massivt angreb på Sicilien – maskeret bag en dristig desinformationsstrategi, som to britiske efterretningsofficerer, Ewen Montagu (Firth) og Charles Cholmondeley (Macfadyen), skal udføre – med en død agent i hovedrollen. Og med assistenten Jean Leslie (Kelly Macdonald) som kvinden i midten. Lykkes planen, vil krigslykken vende, men går det galt, bliver det den tyske hær, som får de bedste kort på hånden. Se OPERATION MINCEMEAT i bl.a. @grandteatret fra i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: