Efter sin succes med det prisbelønnede drama ‘Onkel’ i 2019 er Frelle Petersen nu klar sin nye spillefilm ‘Resten af livet’, som er en rørende og livsbekræftende familiehistorie. ‘Resten af livet’ udspiller i Sønderjylland tæt på marsken og Vesterhavet, hvor naturens stærke kræfter raser. Maren og Egon lever et stilfærdigt liv i deres gulstenede parcelhus og nyder tilværelsen med deres to voksne børn. Men tæppet rives brat væk under dem alle, da en ubærlig tragedie rammer familien. Premiere den 7. juli. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: