🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Efter ‘Deerskin’ (som vi viste i 2020) tænkte man måske, at Quentin Dupieux ikke kunne drive absurditeterne videre. Men instruktøren har heldigvis flere esser oppe i ærmet. ’Mandibules’ er en vild, surrealistisk film om venskab, store drømme og kæmpe katastrofer. To venner stjæler en udtjent Mercedes for hurtigst muligt at kunne levere en mystisk mappe til en ukendt modtager. Men noget stemmer ikke. En brummende, bankende lyd fra bagagerummet får mændene til at holde ind til siden og tjekke, hvad der måtte rumsterer bagerst i køretøjet. Det skulle de aldrig have gjort. ‘Mandibules’ trækker både veksler på ‘Dum og dummere’ og den europæiske roadmovie – tilført et tvist af sci-fi. Hold øje med Adèle Exarchopoulos i en sjældent højrøstet rolle. Se MANDIBULES i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: