🇰🇷 ASIAN FILM FESTIVAL: Dette er historien om Ryu, en døv mand, og hans søster, som kræver en nyretransplantation. For at have råd til transplantationen udvikler Ryu og hans kæreste en plan om at kidnappe sin chefs datter i håb om at bruge løsesummen til at betale for sin søsters operation. Men det går grueligt galt – og situationen går hurtigt over i en cyklus af vold og hævn. Se SYMPATHY FOR MR. VENGEANCE i aften kl. 21:15 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: