🇰🇷 ASIAN FILM FESTIVAL: Bortført pĂĄ en regnfuld nat i 1988 vĂĄgner den modbydeligt berusede Oh Dae-Su, til sin store overraskelse, indespærret inde pĂĄ et vinduesløst og forfaldent hotelværelse af en ukendt ĂĄrsag. Der vil hans usynlige og ubarmhjertige fangemænd fodre ham og bedøve ham for at afværge et desperat selvmord og som hans eneste følgesvend og et vindue til verden er tv’et i hans barske celle. Det eneste, der hjælper Oh Dae-Su til at fortsætte er hans daglige dagbog. SĂĄ, uventet, efter femten lange ĂĄr i fangenskab, bliver den forvirrede fange pludselig løsladt, og opfordret til at opspore sin plageĂĄnd for endelig at fĂĄ sin hævn. Men hvem ville hade Oh Dae-Su sĂĄ meget, at han ville nægte ham en hurtig død? Se klassikeren OLDBOY i aften kl. 21:15 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: