🇰🇷 ASIAN FILM FESTIVAL: Det eneste hun ønskede var et fredeligt liv… de gav det ikke. Efter at være blevet uretmæssigt fængslet for drabet på en 6-årig dreng – og fået taget sit eget barn fra sig – begynder en kvinde at søge hævn over manden, der virkelig var ansvarlig for drengens død. Med hjælp fra andre tidligere indsatte – og genforenet med sin datter, gennemfører hun den hævnplan, som hun har tænkt over de sidste 13 år. Hun kommer langsomt tættere og tættere på sit mål – med stadig mere brutale midler. Men vil hendes handlinger føre til den lindring, hun søger? Se ‘Sympathy for Lady Vengeance’ i aften kl. 21:15 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: