🇬🇧 UGENS PREMIEREFILM: Endelig vender det historiske drama om familien Crawley og deres trofaste tjenerstab tilbage til biografen. Den første film, som fulgte et stateligt besøg af kongen og dronningen af England hos familien Crawley og tjenestefolkene på Downton Abbey, blev behørigt afsluttet med et bal, som det kun passer sig for den kongelige familie. ‘Downton Abbey – en ny æra’ tager fat, hvor forgængeren slap, men kan sagtens opleves, selvom man ikke har set den første film. Filmen er instrueret af Simon Curtis (‘My Week with Marilyn’) og er med i Biografklub Danmark. Se DOWNTON ABBEY – EN NY ÆRA i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: