😱🇫🇮 FINSK GYSERFILM: Hanna Bergholms debut sender navnlig tankerne i retning af Ari Aster, hvis ’Midsommar’ viste, at uhyggen også trives ved højlys dag. Bergholms fusion af skræk, eventyrlighed og coming-of-age er dog helt hendes egen, og filmen har taget anmelderne med storm og scorer 90% på Rotten Tomatoes. Den 12-årige skolepige Tinja gør alt for at behage sin mor, der plejer glansbilledet af den perfekte kernefamilie på sin blog. En dag finder Tinja en såret fugl i skoven og tager dens æg med hjem. Da det pludseligt klækkes, dukker et væsen frem, der både skal vise sig at blive Tinjas bedste ven og hendes værste mareridt. Se HATCHING i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: