🆕 UGENS PREMIEREFILM: Rahim sidder i fængsel, fordi han har en ubetalt gæld. Da han er på to dages udgang, forsøger han at overtale sin kreditor til at efterkomme en del af gælden. Ud af det blå får han fingre i en taske med nogle guldmønter, der er tabt foran et busstoppested. Umiddelbart smiler lykken til ham, men i stedet for at bruge sit fund til at købe sig fri, forsøger Rahim at finde pengenes rette ejermand. Asghar Farhadis stærke film kredser om skyld, moral og ære – og vandt Juryens Grand Prix i Cannes. Farhadi har tidligere modtaget Oscar for hhv. ‘Nader og Simin – en Separation’ og ’Sælgeren’. Se A HERO i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: