🇫🇷 FRANSKE FILM: Frankrig 1789. Kokken Pierre Manceron forlader sin stilling som huskok for Hertugen af Chamfort efter at denne har ydmyget ham voldsomt foran sine noble gæster. Først indretter han sig på et nyt liv uden kulinariske udfoldelser, men så kommer en kvinde forbi hans landsted og spørger, om hun kan komme i lære hos ham. Modvilligt tager Manceron forklædet på igen – en beslutning, der hen ad vejen resulterer i at hans protegé åbner Frankrigs første restaurant. ’Délicieux’ disker op med højt humør, stærke følelser og masser af livsnyderi – og retter, som nok skal få mundvandet til at løbe i biografsalen. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: