🎶 FILM & MUSIK: Tilbage i slut-1980’erne tog The KLF den britiske klubscene med storm, men da publikum holdt op med at danse, stod kun kaoset tilbage. Mellem 1987 og 1992 kastede Bill Drummond og Jimmy Cauty hit efter hit af sig. ’3am Eternal’ og ’What Time Is Love?’ var i rotation kloden over, og makkerparret skrev også en bog om, hvordan man faktisk skriver et nummer, der topper hitlisterne: The Manual (How to Have a Number One the Easy Way). Deres musikvideoer var i øvrigt en historie i sig selv. Siden forsøgte de at erobre kunstverdenen med et vanvittigt stunt på en ø ud for den skotske kyst, hvor de brændte en million engelske pund af – i sedler. De forsøgte efterfølgende at sælge asken som ’kunst’, men det lykkedes til gengæld ikke. Tværtom måtte de holde op med at gå på pub, for der var øretæver i luften, hver gang pengeafbrænderne trådte ind ad døren. Tænk hvor mange pints man kunne have købt for alle de penge! Dokumentaren ’Who Killed the KLF?’ fortæller historien om den vilde duos storhed og fald. @grandteatret viser filmen eksklusivt onsdag den 1. juni kl. 21.30 – i samarbejde med ActionHygge og Copenhagen Distortion.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: