🇩🇰 UGENS PREMIEREFILM: ‘Esthers Orkester’ er en rørende fortælling om et kærestepar og deres samlivs op- og nedture, fortalt igennem parrets første og sidste dag sammen. Esther (Annika Aakjær) er børnebogsforfatter, og igennem sit arbejde møder hun Thomas (Johannes Lilleøre). En dag vendes deres liv pludselig på hovedet, og de må hver især påtage sig nye roller i livet. Filmen handler om en stærk, uperfekt og uforudsigelig kærlighedshistorie, og hovedpersonerne konfronteres med emner som tiden, kærligheden og døden. I filmen ses også Ulf Pilgaard som Esthers far, Stina Ekblad som Esthers mor og Peter Gantzler som tegneserieredaktør. Se filmen fra i dag i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: