😱 GYSERFILM: I kølvandet på en personlig tragedie tager Harper (fantastiske Jessie Buckley, der formår både at agere scream queen og selvstændig, stærk kvinde) alene til den landlige idyl i England, hvor hun håber på at have fundet et sted, hvor hun kan hele. Men nogen eller noget fra den omkringliggende skov viser sig at følge efter hende. Det, der begynder som en ulmende frygt, bliver til det værste mareridt befolket af hendes mørkeste minder. Alex Garland (‘Ex Machina’, ‘Annihilation’) mestrer bare det febrilsk, formskiftende format. Se MEN i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: