đŸ‡č🇭 UGENS PREMIEREFILM: Thailandske Apichatpong Weerasethakuls prisvinder fra Cannes er et magisk, til tider helt hypnotisk vĂŠrk, der vandt ‘Juryens pris’ i Cannes og blev udvalgt som Colombias Oscar-kandidat, for det er dĂ©r, at filmen er optaget. Tilda Swinton spiller orkidĂ©-entusiasten Jessica, som er pĂ„ besĂžg hos sin sĂžster i BogotĂĄ. En tidlig morgen vĂŠkkes hun af et voldsomt brag, men efterfĂžlgende viser det sig, at hun var den eneste, som hĂžrte lyden. Hvad der helt prĂŠcis er fat, forstĂ„r hverken hun eller publikum, men Jessica mĂ„ opklare gĂ„den – bl.a. sekunderet af en lydtekniker i byen og arkĂŠolog ude i junglen. Mysteriets udkomme skal vi ikke afslĂžre her, men Apichatpong Weerasethakul binder slĂžjfe pĂ„ sin vilde historie med en af de mest spektakulĂŠrt, gĂ„sehudsfremkaldende slutsekvenser, der er set pĂ„ denne side af ’Breaking the Waves’. NB: Visningen 8. juni kl. 19 i @grandteatret er i samarbejde med @Cinemateket, som hen over sommer viser en hel retrospektiv serie med Apichatpong Weerasethakuls tidligere vĂŠrker. Premiere i de danske biografer den 30. juni. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: