🇮🇹 MADE IN ITALY: Da Anden Verdenskrig rammer Italien, vender det op og ned på livet i det cirkus, hvor Matilde, Cencio, Fulvio og Mario arbejder. Og da ejeren Israel oven i dette forsvinder, på mystisk vis endda, fristes de af den tyske cirkusejer Franz, som mener, at den lille gruppe outsidere (titlens ’freaks’) gemmer på kræfter, der kan vende selve krigslykken for Tyskland. ’Freaks Out’ er lidt af et gadekryds: En storslået eventyrfilm, som både sender tankerne i retning af salig Fellini og vore dages Marvel-film. ’Freaks Out’ havde verdenspremiere i konkurrence på sidste års filmfestival i Venedig, hvor den vandt en stribe priser – for siden at tage publikumsprisen i Rotterdam. ’Freaks Out’ balancerer drama, historiefortælling og spektakulært udførte fantasysekvenser med stor effekt – og udstikker samtidig en ny og spændende kurs for italiensk film. Se filmen i aften kl. 18:30 (OBS!) i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: