🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Jean (Pierre Arditi) og hans fraskilte hustru Claire (Charlotte Gainsbourg) er et rigtigt ’power couple’: Han er en velanskreven skærmtrold, der står for at blive hædret med en Légion d’Honneur, mens hun er en kendt debattør – med udtalt feministisk afsæt. Da deres fælles søn Alexandre (Ben Attal), der studerer ved Stanford i USA, pludselig anklages for at have voldtaget en ung jødisk kvinde under et ferieophold i Paris, lander familien i højeste alarmberedskab. Sagen kompliceres yderligere af, at offeret, Mila (Suzanne Jouannet), er datter af Claires nye kæreste, Adam (Mathieu Kassovitz) og dennes ortodoks-jødiske eks. Claire gør ikke situationen nemmere, da hun efter en radiodebat om netop voldtægt beskyldes for at dele synspunkter med den yderste højrefløj. Yvan Attal samler fermt trådene i den komplekse historie over flere kapitler, der hver især belyser det hændte fra de forskellige hovedpersoners synsvinkel. Se ANKLAGEN i aften kl. 18:30 i @grandteatret. OBS! Bemærk tidspunktet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: