🇮🇹 CINEMA MADE IN ITALY: I kampen om magten gælder kun voldens lov. Dagligt bliver den håndhævet i Napolis tætbefolkede forstæder. Her regeres beboerne med jernhånd af den napolitanske mafia, Camorraen. Gennem fem fortællinger beskrives den brutale vold, der er et uundgåeligt element i klankrigene og mange italieneres hverdag. Da ‘Gomorra’ havde premiere i 2008 blev Matteo Garrone rost og prisbelønnet for sin alvorlige, uglamourøse og helt dokumentariske livtag med den organiserede kriminalitet i Italien. I 2020 tog Garrone fat om værket igen. Han har kortet lidt over ti minutter af spilletiden og strammet op på forskellige nøglescener – uden at kompromittere filmens overordnede struktur. Og så er mesterværket også blevet restaureret. Velkommen tilbage! Se filmen i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: